Serviceabonnement aanvragen

Serviceabonnement aanvragen

Hoofd content

Jutphaas Plus Serviceabonnement
U bent als huurder zelf verantwoordelijk voor klein- en dagelijks onderhoud. Bijvoorbeeld voor het repareren of vervangen van hang- en sluitwerk, stopcontacten en kranen. Wilt u dit liever aan Jutphaas Wonen overlaten? Dan kunt u een Jutphaas Plus Serviceabonnement afsluiten. Voor een klein bedrag per maand voeren wij dan de werkzaamheden uit waarvoor u een abonnement heeft afgesloten.

Vitras
Als u een Jutphaas Plus Serviceabonnement afsluit, kunt u gratis lid worden van thuiszorgorganisatie Vitras. U kunt dan met korting gebruik maken van hun diensten, zoals pedicure aan huis, maaltijdservice en cursussen.

 

Vraag hier uw Jutphaas Plus Service Abonnement aan.
  • Per maand betaalt u € 6,04 (euro) via de huurbetaling. Voor de administratieve verwerking bent u een bijdrage van € 25,00 (euro) verschuldigd. Als abonnementhouder verleent u hierbij Woonstichting Jutphaas (IBAN NL92ABNA0453540252) éénmalig om van u rekening € 25,00 (euro) af te schrijven ten behoeve voor de administratieve verwerking van het onderhoudsabonnement. Het bedrag zal binnen 14 dagen van uw rekening worden afgeschreven en is onherroepelijk.