Ik zoek

Hoofd content

Seniorenwoning

In Nieuwegein zijn in alle prijsklassen woningen die geschikt zijn voor senioren. U vindt de regels en voorwaarden voor de verschillende woningen op de pagina over het zoeken naar een sociale huurwoning.

Verhuisadviseur voor senioren

Senioren hebben diverse redenen om naar een andere woning te willen verhuizen. Maar tussen wens en daad lijken soms barrières te staan. Misschien ziet u op tegen het vooruitzicht van een verhuizing? Of weet u niet zo goed hoe te beginnen.

Voor hulp hierbij kunt u de Verhuisadviseur Senioren inschakelen. De Verhuisadviseur is er voor inwoners van Nieuwegein van 55 jaar en ouder die op dit moment woonachtig zijn in een grote sociale huurwoning of in het bezit zijn van een eigen woning. De Verhuisadviseur Senioren is ingesteld door de Nieuwegeinse corporaties en de gemeente Nieuwegein voor de duur van (voorlopig) een jaar, tot 31 december 2018.

Voorrangs- en kortingsregelingen woningzoekende senioren

Wilt u kleiner gaan wonen?

Huurt u een grote woning van ons en wilt u kleiner gaan wonen? Dan krijgt u al voorrang. Naast voorrang krijgt komt u misschien ook wel in aanmerking voor een aantrekkelijke regeling voor uw nieuwe huurprijs. Klik op deze link voor meer informatie.