Sail 2015 – Dagje op de Zilvermeeuw

Sail 2015 – Dagje op de Zilvermeeuw

Door samenwerking van Jutphaas Wonen, Zorgspectrum en de inzet van het Rode Kruis konden op zaterdag 22 augustus enkelen van onze huurders genieten van een heerlijk dagje uit.

Met de bus van Zorgspectrum werd ’s morgens de rit naar Amsterdam gemaakt waar bij aankomst de deelnemers hartelijk werden ontvangen door vrijwilligers van het Rode Kruis. Aangezien het weer prima meewerkte, werd er een plek op het bovendek gezocht.

Om 10:00 uur vertrok de Zilvermeeuw 2 keurig op tijd om zijn rondvaart langs Sail 2015 te maken. De boot vond al gauw een plek tussen alle vaartuigen die zich op ‘t IJ bevonden.

De deelnemers genoten van de prachtige schepen onder het genot van koffie met koek. ‘Twee uren varen en genieten van het weer, de schepen, de heerlijke lunch en de gezellige sfeer aan boord. Wij hadden nog wel een extra rondje willen varen! Bij terugkomst werden we opgewacht door een zeemanskoor. Wat een afsluiting van een geweldige dag! Nu moeten we weer 5 jaar wachten op de volgende Sail, maar we kijken er naar uit!’

Sail 2  Sail 3

Sail 1Sail 3